[Polska]Stabilizator bitej ?mietany neutralny
Przeznaczony jest do utrwalania bitej ?mietany. Zapobiega wytr?caniu si? wody w bitej ?mietanie, powoduje ?e zachowuje ona niezmienion? struktur? nawet przez kilka dni. Ciastka z bit? ?mietan? z zastosowaniem stabilizatora mo?na zamra?a?. Na ?yczenie klienta oferowana jest pe?na gama smaków.
SPOSÓB PRZYRZ?DZANIA
STABILIZATOR - 150 g
PRZEGOTOWANA I SCH?ODZONA WODA - 200 g
BITA ?MIETANA NIES?ODZONA - 1000 g
Stabilizator doda? do wody i miesza? mikserem lub r?cznie rózg? ok. 1-2 min. Nast?pnie partiami dodawa? bit? ?mietan? i ca?o?? miesza?. Mas? ?mietanow? mo?na stosowa? do przek?adania ciast i wype?niania ciastek. Przyrz?dzone ciasta ze ?mietan? nale?y sch?odzi? w lodówce przez min. 1 godz.
Opakowanie - standard worki 10 kg lub na ?yczenie klienta
Dodatkowe informacje:
Miejsce produkcji: | Polska |
Cena: | Zapytaj o cenÄ™ |
Opakowania: | 10 kg |
Kategoria: Artyku?y spo?ywcze -> Dodatki do ?ywno?ci
Lena2
|
Ulica: | Wroc?awska 53-59 |
Miasto: | Kalisz |
Kod pocztowy: | 62-800 |
Region: | wielkopolskie |
Kraj: | Polska |
Telefon: | +48 62 762 09 13 |
Faks: | +48 62 762 09 13 |
|
|
Osoba kontaktowa |
ImiÄ™ i Nazwisko: | Tomasz Chlebowski |
Telefon komĂłrkowy: | +48 502 751 759 |
|