Lena2
[Polska]Stabilizator bitej śmietany neutralny
Wersja do druku
Przeznaczony jest do utrwalania bitej śmietany. Zapobiega wytrącaniu się wody w bitej śmietanie, powoduje że zachowuje ona niezmienioną strukturę nawet przez kilka dni. Ciastka z bitą śmietaną z zastosowaniem stabilizatora można zamrażać. Na życzenie klienta oferowana jest pełna gama smaków.
SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA
STABILIZATOR - 150 g
PRZEGOTOWANA I SCHŁODZONA WODA - 200 g
BITA ŚMIETANA NIESŁODZONA - 1000 g
Stabilizator dodać do wody i mieszać mikserem lub ręcznie rózgą ok. 1-2 min. Następnie partiami dodawać bitą śmietanę i całość mieszać. Masę śmietanową można stosować do przekładania ciast i wypełniania ciastek. Przyrządzone ciasta ze śmietaną należy schłodzić w lodówce przez min. 1 godz.
Opakowanie - standard worki 10 kg lub na życzenie klienta
Dodatkowe informacje:
Miejsce produkcji: | Polska |
Cena: | Zapytaj o cenę |
Opakowania: | 10 kg |
Sprawdź produkty w kategorii: Artykuły spożywcze ->Dodatki do żywności
|
|
|
|
Lena2
|
Ulica: | Wrocławska 53-59 |
Miasto: | Kalisz |
Kod pocztowy: | 62-800 |
Region: | wielkopolskie |
Kraj: | Polska |
Telefon: | +48 62 762 09 13 |
Faks: | +48 62 762 09 13 |
|
Osoba kontaktowa |
Imię i Nazwisko: | Tomasz Chlebowski |
Telefon komórkowy: | +48 502 751 759 |
|
|
|
|
|